Van der Meijden Luxury Interiors b.v.


In veel ‘normale’ bedrijven is perfectie het streven, bij Van der Meijden Luxury Interiors B.V. is perfectie een harde eis. Een product dat niet perfect is, is simpelweg niet goed genoeg. De reden? De vakmensen uit de Alblasserwaard maken luxe jachtinterieurs. Zéér luxe interieurs. Het is cruciaal dat het kleinste detail klopt. Elke millimeter telt.
vandermeijden3

 

Welke vakmensen zoekt Van der Meijden?

Bedrijfsleider Adriaan van Schoonhoven legt het uit.

“Wij zoeken jongeren die het vak willen leren, maar ook ervaren vakmensen met ervaring in de jachtinterieurbouw. Wat voor ons belangrijk is? De drive. De drive om samen met elkaar te gaan voor het beste resultaat.”

vandermeijden10

 

Wil je werken bij Van der Meijden?

Bekijk dan onderstaande video. Andreas Bouman interviewt bedrijfsleider Adriaan van Schoonhoven over werken in de jachtinterieurbouw.

Interview Van der Meijden
Neem contact op met Van der Meijden

 

Bij het bedrijf gaat ambachtelijk werk hand in hand met moderne computerprogramma’s en hightech apparatuur. Natuurlijk is resultaat belangrijk, maar dat betekent niet dat het op de werkvloer een saaie boel is. Integendeel! Tijdens ons bezoek horen we veel gelach, grapjes en tussen de collega’s onderling heerst er overduidelijk een gevoel van saamhorigheid.  De werknemers zijn betrokken, staan voor elkaar klaar en zijn oprecht trots op de prachtige jachtinterieurs die ze samen maken. Dat familiegevoel is voelbaar. Je merkt het in de werkplaats, maar ook in de tekenkamer of op kantoor.
vandermeijden7

 

Ben jij een perfectionist met geduld?

Ben je een vakman die uit de voeten kan met geavanceerde machines? Kun je goed samenwerken en ben je gedreven om jezelf verder te ontwikkelen? Dan hoort Van der Meijden Luxury Interiors B.V. graag van je. Je kunt een open sollicitatie sturen of direct checken of er een actuele vacature is.