Andreas Bouman

Andreas Bouman

Mijn naam is Andreas Bouman en ik ben uw contactpersoon. Heeft u een vraag over Raaak Jachtinterieurbouw? Veel informatie staat online, maar natuurlijk kunt u mij altijd bellen 06-26795300, e-mailen of een berichtje sturen via de telefoon.  Ik beantwoord uw vraag altijd zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 1 werkdag.

Mis geen vacatures meer!

GRATIS inschrijven   Maak een Job Alert

en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures op Jachtinterieurbouw

Andreas Bouman

Ik vind bereikbaarheid en klantvriendelijkheid belangrijk. Daarom kunt u op deze website alles makkelijk zelf online regelen, maar als er vragen zijn is het wel zo prettig dat iemand van vlees en bloed benaderbaar is.

Raaak Jachtinterieurbouw

Mijn professionele achtergrond is online marketeer. In 2008 begon ik voor mijzelf en tot eind 2015 zorgde ik dat diverse websites beter werden gevonden. Sinds 2016 ben ik niet langer zelfstandig, maar fulltime in dienst van Raaak. Mijn kennis van online marketing zet ik nu volledig in voor de vacaturebank Raaak Jachtinterieurbouw.

Kantoor in Veenendaal

Ik ben geboren in Den Haag, opgegroeid in Utrecht en sinds 2015 met mijn gezin woonachtig in Veenendaal, aan de rand van de provincie Utrecht. In Veenendaal is ook de kantoorruimte van Raaak Jachtinterieurbouw.

Zoekt u een baan in deze sector? Of bent u juist op zoek naar hoogwaardig personeel?

Kijk dan snel verder of neem contact met mij op!

Mis geen vacatures meer!

GRATIS inschrijven   Maak een Job Alert

en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures op Jachtinterieurbouw